Goud en tweemaal brons tijdens teamwedstrijden

De turnsters van RSV Renata deden zaterdag 9 november in vijf teams mee aan de clubteamwedstrijden. Een leuke wedstrijdvorm waarbij per toestel vier turners mogen turnen en de beste drie scores meetellen voor het eindresultaat. Bij het team supplement E (Wieke, Rosalie, Querine, Kiara en Juliet) wist iedereen zijn steentje bij te dragen, waardoor zij elkaar mooi aanvulden. En dat leverde een gouden beker en trotse gezichten op.

Tegelijkertijd turnde het team supplement F (Mila, Lotte, Naomi, Nikki en Erin) een wedstrijd met wat meer hobbels. Voor alle turnsters in dit team was dit hun eerste wedstrijd op dit niveau en werden veel nieuwe elementen geturnd. En dat is een goede voorbereiding op de individuele wedstrijden over een paar maand. Ook voor het team pupil 2/jeugd 1 D1 (Dashnie, Lynn, Kris, Aisha en Mika) stond de wedstrijd in het teken van het turnen van nieuwe elementen. Dit wisten zij succesvol te doen, maar maakten net te veel fouten voor een hoge klassering.

Een bronzen beker was er voor het team supplement D (Milou, Lise, Sophie, Elysa, Noor en Mirte) door te turnen met veel uitstraling en moeilijkheid. Ditzelfde wist het team supplement G/H (Noa, Femke, Sanne, Ivy en Lianne) te bereiken. Ook zij turnden erg mooi en wisten dit zelfs te combineren met veel nieuwe elementen. Voor beide teams een goede opsteker voor de rest van het wedstrijdseizoen.
IMG-20191109-WA0029