12 medailles voor turnsters RSV Renata

Afgelopen zaterdag tijdens de toestelkampioenschappen van de 4e en 5e divisie hebben de turnsters van RSV Renata 12 medailles mee naar huis mogen nemen. De jeugd 1 turnsters Cruzita Jilleba, Kiara Smedes en Rosalie Borghuis (5e divisie) waren vooral succesvol op vloer. Kiara werd hier tweede, Cruzita derde en Rosalie eindigde helaas net naast het podium met een vierde plaats. Op balk turnde Cruzita zo’n strakke oefening dat ze het goud omgehangen kreeg. Jeugd 2 (4e divisie) turnster Milou Vochteloo liet twee mooie half in half uit sprongen zien en won hier het zilver.

Elysa Prins (5e divisie) was bij de junioren erg succesvol op vloer en balk. Ze behaalde de hoogste score op beide toestellen en won twee keer goud. Noor Vergeer (4e divisie) mocht bij de junioren twee keer brons ophalen, ook op vloer en balk. Mirte van Dam (4e divisie) had pech. Zij eindigde op zowel sprong als balk net naast het podium met een vierde plaats.

Bij de senioren wist Kelsey Colvoort (5e divisie) goede scores neer te zetten op vloer en balk met respectievelijk een zilveren en bronzen medaille als verdienste. Bij de 4e divisie behaalde Lianne Brunsveld een tweede plaats op sprong en Lu-Anne Gerner werd eerste op vloer.

IMG-20170611-WA0011