Brons en zilver tijdens clubteams RSV Renata

Afgelopen weekend hebben de turnsters van RSV Renata meegedaan aan de clubteam wedstrijden in Winterswijk.

Op zaterdag waren het de jeugd2 supplement F meiden die van start gingen in een team samen met SV Trios. Milou Vochteloo en Lise de Lange lieten al mooie oefeningen zien en haalden respectievelijk zelfs een derde plek van de hele wedstrijd op brug en sprong. Het team mocht een zilveren beker ophalen.

De jeugd1 D1 turnsters Kiara Smedes, Cruzita Jilleba en Rosalie Borghuis eindigde net naast het podium met een vierde plaats. De meiden lieten zien al heel wat geleerd te hebben met als hoogtepunt een 1e en 2e score van de hele wedstrijd op brug voor Rosalie en Cruzita.

Op zondag deden er twee supplement E teams mee. Een junioren team met Noor Vergeer, Sophie Binnendijk, Elysa Prins, Ashley Schoobaar en Mirte van Dam en een seniorenteam met Marin Grinwis, Kelsey Colvoort, Daphne Dijkhuis, Nina Klifman en SV Trios turnster Dewy Robers. De junioren eindigden op een 6e plek door te veel vallen van balk, maar verder nette oefeningen. Het veld zat erg dicht op elkaar, want met een punt meer in de totaalscore eindigde het seniorenteam op een knappe 3e plek. Daphne wist tijdens haar afscheidswedstrijd zelfs een 3e score op brug neer te zetten.

De senioren supplement D (Lianne Brunsveld, Bibi Scheurink, Vera Bouman en Lu-Anne Gerner) begonnen niet zo goed op vloer, maar hebben zich goed weten te herpakken met uiteindelijk een nette 5e plek in een sterk deelnemersveld. Vooral de 4e balkscore van
Lu-Anne sprong er uit.