Resultaten finale 5e divisie in Enschede

Afgelopen zaterdag 7 april 2018 vond de finale van de 5e divisie plaats in Enschede. Een aantal meiden mochten weer stralen.

Mika was als eerste aan de beurt. Ze begon op het onderdeel brug, daar heeft ze een goede oefening laten zien met aan het einde van de oefening: ophurken-streksprong af! Op vloer heeft ze een hele strakke oefening geturnd, waar ze knap 7e is geworden. Uiteindelijk is Mika geƫindigd op de 18e plaats in de Finale. Dit was haar eerste jaar in de 5e divisie.

Dashnie en Pam mochten laten zien wat ze konden in de tweede wedstrijd. Ze hadden er beide erg veel zin in met natuurlijk een klein beetje spanning. Dashnie turnde zoals altijd heel erg netjes, met heel erg veel uitstraling. Pam heeft ook een goede wedstrijd laten zien met veel power. Op brug was de inzet voor de opzwaai zelfs zo hoog dat ze er helaas daarna afviel. De meiden hebben het knap gedaan en het scheelde niet veel van elkaar, Pam werd 25ste met het puntentotaal van 50.125 en Dashnie eindigde op plek 27 met 50.225 punten.

In wedstrijd 2 kwamen Rosalie en Kiara in actie in de categorie Jeugd 2. Beide begonnen met een strakke brugoefening zonder grote fouten. Op balk wisten beide meiden te blijven staan en een nette oefening neer te zetten. Hier waren we natuurlijk erg trots op. Op vloer hebben Rosalie en Kiara gestraald en dan ook een eerste en tweede plek behaald. Op sprong wist Kiara goed af te sluiten en er een foutloze wedstrijd van te maken. Rosalie sprong een goede eerste sprong, maar had helaas een foutje in haar tweede sprong. Uiteindelijk behaalde Kiara heel knap een tweede plaats en Rosalie wist ondanks het foutje op sprong toch nog een vierde plek te behalen.

30226777_385668835232405_3039731429394138343_n