Seizoensopening: Olympische spelen, maar dan anders!

Zondag 21 september uur was het zover: De Olympische spelen, maar dan anders voor alle leden van Renata. In de ochtend begonnen de leden tot 8 jaar. Zij begonnen met een basketbaltoernooi in de hoogte, hockey op een stokje en grote ballen-golf. Aan het einde hebben we met de gehele groep blind volleybal gedaan. We hebben gezien dat de kinderen, naast het gymmen, ook heel goed met een bal kunnen gooien, balanceren en mikken. Wat een talenten binnen de vereniging!

’s Middags waren de leden vanaf 9 jaar aan de beurt. Zij lieten hun sporttalent zien bij blind volleybal, hockey op een stokje, hoogspringen met een trampoline en korfbal met hindernissen. Aan het einde hebben we met de gehele groep, inclusief de trainsters, trefbal met pionnen gedaan. Iedereen was erg fanatiek, waardoor sommigen bijna onderuit werden gegooid als een bowlingkegel. Gelukkig waren er geen ongelukken en ging iedereen met een lachend gezicht weer naar huis.

Net als op de echte Olympische spelen, werden alle winnaars naar voren geroepen. Zij kregen een erg lekkere prijs: Een zelfgemaakte Olympische cupcake! Het was een super leuke dag! Bedankt voor al jullie enthousiasme en tot de volgende activiteit!