Succesvolle start wedstrijdseizoen

Zaterdag 10 november waren de clubteams in Winterswijk. ‘s Ochtends waren de instappers en de pupillen 1, 5e divisie aan de beurt. Voor een heel aantal meiden was dit hun eerste officiële wedstrijd. Wat hebben ze het goed gedaan! De oefeningen kenden de meiden goed uit hun hoofd, er werd heel netjes geturnd en vooral heel erg genoten (ook door de trainsters en ouders). Annabel, Dani, Merel, Danique en Pam zijn vierde geworden! Super knap!

Aansluitend waren de pupillen 2 en de jeugd 1 meiden, 5e divisie aan de beurt. Een hele grote groep enthousiasme meiden. Mooie, strakke oefeningen kwamen voorbij. Vooral op brug blonken de meiden uit. Sanne haalde hier zelfs de hoogste score van de wedstrijd: 14.400; bijna een punt hoger dan de nummer twee  score op brug geturnd door Indy. Mika had de hoogste score op vloer deze wedstrijd. Lara, Mika, Lente, Dominique, Ivy, Indy, Noa, Sanne, Lynn en Femke hebben het super gedaan met als team een vierde en vijfde plek!

In de derde wedstrijd was het de beurt aan de pupillen 1 en instappers 4de divisie. Helaas waren Lieke en Dashnie maar met zijn tweeën. Ondanks dat  hebben de meiden goede oefeningen laten zien en hebben ze laten zien dat ze goed mee kunnen komen in de 4de divisie.

In de laatste wedstrijd op zaterdag was het de beurt aan de pupillen 2 en jeugd 1 turnsters. Een grote groep van 8 fanatieke turnsters. De rust straalde van ze af en ze hebben erg mooie oefeningen laten zien. Zo werd Hanna 1ste en Wieke 3de op de brug. In het tweede team zaten helaas wat geblesseerde turnsters waardoor er niet voluit geturnd kon worden. Maar ook deze dames (Lotte, Mila, Kris en Aisha) hebben goede oefeningen kunnen neerzetten. Een goede stabiele wedstrijd zorgde zelfs voor een zilveren medaille in het team van Hanna, Wieke, Lynn en Lindy!

Op de zondag hadden de 5e en 6e divisiemeiden de eerste wedstrijden van het jaar. In de eerste wedstrijdronde was het seniorenteam aan de beurt. Helaas door een blessure waren de meiden met z’n tweeën. Caitlin en Juliet hebben beide een zeer nette wedstrijd geturnd waarbij Caitlin 3e op vloer is geworden. In de derde wedstrijd ronde hadden we wel een volledig team van 5e en 6e divisie meiden. Nikki, Naomi, Sofie en Lianne hebben zeer netjes geturnd en dit is beloond met een mooie vierde plek! Nikki had de hoogste scores en behaalde hiermee de eerste plaats. Helaas wordt dit niet beloond tijdens deze wedstrijden maar zeker een goed vooruitzicht voor de individuele wedstrijden!

Bij de junioren van supplement E (Lise, Milou, Querine, Rosalie en Kiara) kwam deze wedstrijd best vroeg, omdat allen of in niveau omhoog gingen of van een blessure terugkwamen. Desondanks hebben zij goede oefeningen laten zien met veel nieuwe elementen. Zij eindigden als 5e.

De senioren supplement D (Kelsey, Sophie, Mirte, Noor, Elysa en Dewy) hadden een topwedstrijd, waar de positiviteit vanaf spatte. Dit zorgde voor mooie oefeningen met veel uitstraling en een 1e plaats voor dit team.